Despre noi

Ava Depot este un furnizor de încredere de servicii de depozitare, oferind soluții sigure și convenabile pentru toți cei care au nevoie de spațiu suplimentar pentru bunurile lor. Cu două locații în orașul Bacău, și o locației în orașul Iași ne-am construit o reputație puternică în furnizarea de servicii de înaltă calitate clienților noștri.

La Ava Depot, ne asigurăm că toate bunurile stocate în depozitele noastre sunt în siguranță și protejate. Fie că aveți nevoie de un spațiu mic sau mare pentru depozitarea obiectelor personale sau a bunurilor de afaceri, vă putem ajuta să găsiți depozitul potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

În plus față de oferirea de spațiu de depozitare de calitate, ne mândrim cu angajați experimentați și amabili, care vă pot ajuta să alegeți depozitul potrivit pentru nevoile dumneavoastră și să vă ofere asistență de-a lungul întregului proces de depozitare. Suntem dedicați în a ne asigura că experiența dumneavoastră de depozitare este una pozitivă și fără probleme.

La Ava Depot, suntem pasionați de siguranța și confortul spațiului dumneavoastră. De aceea, depozitele noastre sunt monitorizate în permanență de sisteme de supraveghere video și dotate cu sisteme de alarmă de ultimă generație. În plus, accesul în depozite se face cu ajutorul unui sistem de control electronic, astfel încât numai clienții noștri au acces la propriul lor spațiu de depozitare.

Suntem mândri să servim comunitatea din Bacău și ne străduim să oferim cele mai bune soluții de depozitare pentru nevoile dumneavoastră. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de depozitare și pentru a găsi depozitul potrivit pentru dumneavoastră!

M

Misiune

Oferta noastră de închiriere a spațiilor de depozitare are ca misiune să ofere clienților noștri soluții eficiente și sigure de stocare, contribuind astfel la satisfacerea nevoilor lor de depozitare și facilitându-le succesul personal sau comercial.
V

Viziune

Ne dorim să fim lideri în industria închirierii spațiilor de depozitare, oferind servicii de înaltă calitate și inovatoare, care să întâmpine și să depășească așteptările clienților noștri. Își propunem să fim partenerul de încredere pentru toți cei care au nevoie de spații de depozitare în zona noastră de activitate.
V

Valorile noastre

Suntem dedicați satisfacerii clienților noștri prin oferirea de soluții personalizate, răspunsuri rapide la nevoile lor și crearea unei experiențe de închiriere plăcută și fără probleme.

De ce să lucrezi cu noi?

Experiență și profesionalism

Avem o experiență solidă în domeniul închirierilor de spații de depozitare. Cunoaștem nevoile și cerințele clienților noștri și suntem pregătiți să oferim soluții eficiente și adaptate.

Diversitatea opțiunilor de spațiu

Oferim o gamă variată de spații de depozitare, de la spații mici și medii până la spații mari și depozite industriale. Astfel, putem satisface nevoile clienților cu cerințe diferite.

Siguranță și securitate

Prioritățile noastre includ siguranța și securitatea bunurilor depozitate. Folosim măsuri de securitate avansate, inclusiv supraveghere video, acces controlat și sisteme de alarmă, pentru a proteja bunurile clienților noștri.

Flexibilitate și conveniență

Suntem flexibili în ceea ce privește termenii și condițiile de închiriere. Oferim opțiuni de închiriere pe termen scurt sau lung și putem adapta contractele în funcție de nevoile clienților. De asemenea, punem accent pe oferirea unei experiențe convenabile și ușor de utilizat.

Serviciul clienților

Ne concentrăm pe satisfacția clienților noștri. Echipa noastră amabilă și profesionistă este pregătită să răspundă la întrebările și solicitările clienților, oferind asistență promptă și suport pe parcursul închirierii.

Prețuri competitive

Oferim tarife competitive și transparente pentru închirierea spațiilor de depozitare. Ne străduim să oferim un raport calitate-preț excelent, asigurându-ne că clienții noștri obțin valoarea maximă pentru investiția lor.

Ne puteti contacta pe