Ce înseamnă self storage?

Self storage este o soluție flexibilă și convenabilă pentru depozitarea bunurilor personale sau de afaceri într-un spațiu securizat. Acesta este un serviciu care vă oferă posibilitatea de a închiria un depozit privat, în care aveți acces exclusiv, pentru a depozita bunurile pe care doriți să le păstrați în siguranță.

Self storage este o opțiune populară pentru o gamă largă de nevoi de depozitare, inclusiv pentru depozitarea mobilei, documentelor, echipamentelor sportive și a altor obiecte mari sau mici. Serviciile de self storage pot fi de asemenea utile pentru afaceri, permițându-le să stocheze inventarul sau alte bunuri într-un spațiu sigur, accesibil și la un cost redus.

Una dintre cele mai mari avantaje ale self storage-ului este flexibilitatea pe care o oferă. Aveți posibilitatea de a alege dimensiunea depozitului în funcție de necesitățile dumneavoastră specifice și de a închiria spațiul pe perioada dorită. În plus, accesul la depozit este disponibil în orice moment, iar dumneavoastră aveți controlul complet asupra modului în care utilizați spațiul.

Depozit de 7 metri pătrați:

Depozitul nostru de 7 metri pătrați este ideal pentru depozitarea unei cantități mai mici de obiecte personale sau de afaceri. Acesta poate fi utilizat pentru stocarea cutiilor de arhivare, a documentelor importante sau a obiectelor de uz casnic mai mici, cum ar fi instrumentele sau jucăriile. Depozitul este ușor de accesat și de organizat, permițându-vă să găsiți rapid ceea ce căutați.

Citeste mai mult...

Depozit de 15 metri pătrați:

Depozitul nostru de 15 metri pătrați este potrivit pentru depozitarea unei cantități mai mari de bunuri personale sau de afaceri. Acesta poate fi utilizat pentru stocarea mobilei, a echipamentelor sportive sau a altor obiecte mai mari, cum ar fi bicicletele sau motoarele. Depozitul nostru de 15 metri pătrați este suficient de mare pentru a încăpea o cantitate semnificativă de bunuri, dar încă suficient de mic pentru a fi ușor de organizat și de găsit ceea ce căutați.

Citeste mai mult...

Depozit de 18 metri pătrați:

Depozitul nostru de 18 metri pătrați este potrivit pentru depozitarea unui număr mare de obiecte personale sau de afaceri. Acesta poate fi utilizat pentru stocarea unei cantități mari de mobilă, echipamente sau alte obiecte de dimensiuni medii sau mari. Depozitul nostru de 18 metri pătrați este spațios, dar încă ușor de accesat și organizat.

Citeste mai mult...

Depozit de 30 metri pătrați:

Depozitul nostru de 30 metri pătrați este ideal pentru depozitarea unor cantități mari de bunuri personale sau de afaceri. Acesta poate fi utilizat pentru stocarea inventarului de afaceri, a mobilei voluminoase, a echipamentelor de construcții sau a altor obiecte de dimensiuni mari. Depozitul nostru de 30 metri pătrați este suficient de mare pentru a depozita cantități semnificative de bunuri, dar încă ușor de accesat și organizat, permițându-vă să găsiți rapid ceea ce căutați.

Citeste mai mult...

Experiență și profesionalism

Avem o experiență solidă în domeniul închirierilor de spații de depozitare.

Diversitatea opțiunilor de spațiu

Oferim o gamă variată de spații de depozitare, de la spații mici și medii până la spații mari și depozite industriale.

Siguranță și securitate

Prioritățile noastre includ siguranța și securitatea bunurilor depozitate.

Flexibilitate și conveniență

Suntem flexibili în ceea ce privește termenii și condițiile de închiriere.

Serviciul clienților

Ne concentrăm pe satisfacția clienților noștri.

Prețuri competitive

Oferim tarife competitive și transparente pentru închirierea spațiilor de depozitare.

Ava Depot spatii de depozitare

La Ava Depot, ne concentrăm asupra oferirii celor mai bune servicii de self storage pentru clienții noștri. Suntem dedicați să oferim soluții de depozitare personalizate și flexibile, care să răspundă nevoilor dumneavoastră specifice. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de self storage și pentru a găsi soluția potrivită pentru depozitarea bunurilor dumneavoastră.

Contact

Pasi pentru inchirierea unui depozit la Ava Depot

Descoperiți depozitul perfect pentru nevoile dvs.

Vă oferim detalii clare și explicite pentru a vă ajuta să alegeți spațiul de depozitare care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Accesați secțiunea de prezentare a locațiilor și a dimensiunilor depozitelor direct pe site-ul nostru.

Închiriați unitatea de depozitare

Odată ce ați găsit unitatea de depozitare potrivită, puteți să o închiriați imediat, online! Este rapid, sigur și convenabil. Avem nevoie doar de detalii de contact și de plată. Puteți rezerva unitatea de depozitare online pentru moment.

Mutarea în unitatea de depozitare

Dacă ați finalizat închirierea online, vă vom trimite codul personal de acces la locația noastră. În ziua mutării, puteți merge direct la unitatea de depozitare.

Ne puteti contacta pe