Descriere

Cu Ava Depot, puteți rezerva unități online. Rezervarea dvs. este fără obligații, fără taxe de rezervare sau depozite.


Sfaturi ansamblare

La Ava Depot dorim să aveți o experiență excelentă de depozitare. Mai jos găsiți tot ce trebuie să știți despre cum să vă ambalați obiectele ca un profesionist.

  • Alegeți cutia potrivită
  • Nu supraîncărcați cutiile
  • Închideți cutiile cu bandă adezivă
  • Pregătiți-vă echipamentele cu motor
  • Etichetați cutiile
  • Împachetați-vă mobilierul
  • Faceți obiectele cât mai mici posibil

Beneficiile servicilor de depozitare

Inchirierea unei spații de depozitare oferă un spațiu suplimentar pentru a stoca obiecte personale sau bunuri de afaceri. Aceasta este o soluție excelentă atunci când aveți nevoie de mai mult spațiu pentru echipamente, mobilier, documente sau alte bunuri, dar nu dispuneți de suficient spațiu în locuință sau în sediul afacerii.
Serviciile de închiriere a spațiilor de depozitare oferă o flexibilitate sporită în ceea ce privește termenii și condițiile contractului. Puteți alege dimensiunea și tipul de spațiu de depozitare potrivit nevoilor dvs. și puteți încheia contracte pe termen scurt sau lung, în funcție de necesități. Această flexibilitate este utilă în special pentru afaceri cu nevoi fluctuante de depozitare.
Furnizorii de servicii de închiriere a spațiilor de depozitare pun accent pe securitatea bunurilor depozitate. Aceste spații sunt de obicei dotate cu sisteme de supraveghere video, alarme de securitate și acces controlat pentru a vă asigura că bunurile dvs. sunt în siguranță. De asemenea, acestea pot fi construite și amenajate pentru a oferi protecție împotriva incendiilor, umidității sau altor riscuri.
Majoritatea spațiilor de depozitare închiriate permit accesul facil și convenabil la bunurile depozitate. Furnizorii de servicii pun la dispoziție coduri de acces sau chei pentru a vă permite să vă recuperați sau să depozitați obiectele atunci când aveți nevoie, în funcție de programul dvs. Aceasta este o opțiune convenabilă, mai ales atunci când depozitați bunuri pe termen lung sau aveți nevoie de acces regulat la acestea.
Inchirierea unui spațiu de depozitare vă permite să eliberați spațiul din locuință sau din sediul afacerii. Acest lucru poate fi deosebit de util atunci când trebuie să faceți reamenajări, renovări sau să faceți față unui spațiu limitat. Prin stocarea obiectelor într-un depozit, puteți crea mai mult spațiu pentru a locui sau a lucra mai confortabil.
Unele spații de depozitare sunt concepute pentru a proteja bunurile împotriva factorilor ambientali, cum ar fi umiditatea sau temperaturile extreme. Aceasta este o caracteristică valoroasă pentru depozitarea obiectelor sensibile la astfel de condiții.
Ne puteti contacta pe