Serviciile Ava Depot

Ava Depot se mândrește cu furnizarea de soluții de depozitare flexibile, sigure și accesibile pentru o gamă largă de nevoi. Iată o prezentare a serviciilor noastre principale:
Indiferent de nevoile dvs. de depozitare, compania Ava Depot este dedicată în a oferi soluții care să vă ajute să vă simplificați viața. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum vă putem ajuta.

Depozitare Personală (Self Storage)

Fie că aveți nevoie de spațiu suplimentar în timpul unei mutări, renovări sau doar pentru a face loc în casa dvs., oferim o varietate de unități de depozitare pentru a se potrivi nevoilor dvs. personale. Avem opțiuni de depozitare de la cutii mici până la spații mari, asemănătoare cu un garaj. Toate unitățile noastre sunt securizate și accesibile 24/7.

Citeste mai mult...

Depozitare pentru Afaceri

Ava Depot oferă soluții de depozitare pentru afaceri, care sunt ideale pentru companiile care au nevoie de spațiu suplimentar pentru stocare de documente, echipamente sau inventar. Indiferent de dimensiunea afacerii dvs., ne putem adapta nevoilor dvs. pentru a oferi un spațiu de depozitare eficient și economic.

Citeste mai mult...

Depozitare pe Termen Lung sau Scurt

La Ava Depot, înțelegem că nevoile de depozitare pot varia. Fie că aveți nevoie de depozitare pe termen scurt pentru o lună sau de depozitare pe termen lung pentru un an sau mai mult, suntem aici pentru a vă îndeplini nevoile.

Citeste mai mult...

Servicii Online

Cu Ava Depot, puteți rezerva unități online. Rezervarea dvs. este fără obligații, fără taxe de rezervare sau depozite.

Citeste mai mult...

Securitate

Prioritatea noastră este securitatea bunurilor dvs. Unitățile noastre sunt echipate cu sisteme de securitate de ultimă generație, cu supraveghere video non-stop și acces controlat la unitățile de depozitare.

Citeste mai mult...

Experiență și profesionalism

Avem o experiență solidă în domeniul închirierilor de spații de depozitare.

Diversitatea opțiunilor de spațiu

Oferim o gamă variată de spații de depozitare, de la spații mici și medii până la spații mari și depozite industriale.

Siguranță și securitate

Prioritățile noastre includ siguranța și securitatea bunurilor depozitate.

Alegeți Ava Depot pentru soluțiile de self-storage

Cu Ava Depot, beneficiați de servicii de înaltă calitate de depozitare individuală (self-storage) în Bacău și Iași. Cu trei locații strategice, ne asigurăm că soluțiile de depozitare sunt accesibile și convenabile pentru dumneavoastră. Avem un număr mare de depozite care asigură securitatea bunurilor dvs. Oferim diferite dimensiuni și tipuri de unități pentru a ne adapta la orice buget.

La Ava Depot, ne străduim să vă oferim cea mai bună experiență posibilă. Pentru comoditatea dumneavoastră, puteți rezerva unități de depozitare direct de pe platforma noastră online.

Despre noi

Pasi pentru inchirierea unui depozit la Ava Depot

Descoperiți depozitul perfect pentru nevoile dvs.

Vă oferim detalii clare și explicite pentru a vă ajuta să alegeți spațiul de depozitare care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Accesați secțiunea de prezentare a locațiilor și a dimensiunilor depozitelor direct pe site-ul nostru.

Închiriați unitatea de depozitare

Odată ce ați găsit unitatea de depozitare potrivită, puteți să o închiriați imediat, online! Este rapid, sigur și convenabil. Avem nevoie doar de detalii de contact și de plată. Puteți rezerva unitatea de depozitare online pentru moment.

Mutarea în unitatea de depozitare

Dacă ați finalizat închirierea online, vă vom trimite codul personal de acces la locația noastră. În ziua mutării, puteți merge direct la unitatea de depozitare.

Sfaturi de ambalare

La Ava Depot dorim să aveți o experiență excelentă de depozitare. Mai jos găsiți tot ce trebuie să știți despre cum să vă ambalați obiectele ca un profesionist.

Alegeți cutia potrivită

Pentru fiecare cutie mare, veți avea nevoie de aproximativ patru de dimensiuni mici până la medii. Folosiți cutiile mai mici pentru obiecte grele, cum ar fi cărți și farfurii; cutiile mari pentru obiecte mai ușoare, cum ar fi așternuturi, pături și lenjerie de pat. Evitați să utilizați saci de gunoi pentru a împacheta obiectele, deoarece se rup ușor și nu permit ventilația, ceea ce poate duce la apariția mucegaiului.

Nu supraîncărcați cutiile

Cutiile ambalate nu trebuie să cântărească mai mult decât puteți ridica fără efort. Ambalați obiectele grele în partea de jos a cutiilor pentru a asigura o bază stabilă. Asigurați-vă că acestea rămân "dreptunghiulare" și nu se umflă pe partea de sus sau pe laterale. În acest fel, vor rămâne stabile când le suprapuneți în unitatea de depozitare. Este important, de asemenea, să nu subambalați cutiile. Dacă cutia este pe jumătate goală, conținutul poate să se deplaseze în timpul transportului, iar cutiile pot fi zdrobite sub greutatea obiectelor de deasupra.

Închideți cutiile cu bandă adezivă

O bandă adezivă de ambalare de bună calitate este esențială. Închideți cutiile cu bandă de ambalare pentru a se asigura că își păstrează structura și protejează obiectele. Asigurați-vă că închideți ferm clapetele de sus și de jos cu bandă largă.

Pregătiți-vă echipamentele cu motor

Dacă depozitați mașini de tuns gazonul, trimmere sau motocositoare, goliți-le rezervoarele de combustibil înainte de a le pune în unitatea de depozitare. Acest lucru va preveni ca alte obiecte din unitatea de depozitare să preia mirosul de combustibil și, de asemenea, va proteja hainele și alte obiecte de a fi deteriorate în caz de scurgere.

Etichetați cutiile

Folosiți un marker negru gros pentru a eticheta cutia. Acest lucru vă va scuti să deschideți fiecare cutie atunci când aveți nevoie de ceva mai târziu.

Împachetați-vă mobilierul

Acoperiți și protejați mobilierul cu materiale de protecție pentru a-l menține în stare bună în timpul procesului de mutare și în timpul depozitării. Scoateți pernele de pe canapea și înfășurați-le sau puneți-le în pungi de plastic.

Faceți obiectele cât mai mici posibil

Multe obiecte depozitate pot fi reduse ca dimensiune. De exemplu, puteți reduce dimensiunea cadrelor de pat pentru a le face să se potrivească mai ușor în spațiul dvs. de depozitare. Înfășurați cadrele împreună cu bandă adezivă, apoi puneți orice șuruburi în saci de plastic și lipiți-le de cadru.

Ne puteti contacta pe