Pentru închirierea unui spațiu de depozitare, avem nevoie de o copie a cărții de identitate în cazul în care reprezinți o persoană fizică și o copie a CUI-ului societății, precum și o copie după buletinul administratorului în cazul în care reprezinți o persoană juridică. Asigurăm confidențialitatea și protecția datelor personale ale clienților noștri.
Un depozit self storage este un spațiu de depozitare securizat pe care îl puteți închiria pentru a stoca bunurile dumneavoastră în condiții de siguranță și accesibile.
Avantajele unui depozit self storage includ capacitatea de a stoca obiecte în condiții de siguranță, de a avea acces la ele ori de câte ori doriți, de a avea controlul asupra spațiului și de a economisi bani prin evitarea închirierii de spații mai mari decât este nevoie.
Dimensiunea minimă a unui depozit poate varia de la o locație la alta, dar în general este de aproximativ 7 metri pătrați.
Da, puteți accesa depozitul dumneavoastră în orice moment, în funcție de programul de funcționare al centrului nostru de depozitare.
Puteți închiria un depozit pentru orice perioadă de timp, de la o lună până la câțiva ani.
Da, puteți schimba dimensiunea depozitului dumneavoastră în timpul închirierii, în funcție de disponibilitatea de spațiu.
Avem diferite opțiuni de plată disponibile, inclusiv plăți lunare, trimestriale, semestriale
Suntem conștienți de importanța securității pentru clienții noștri și suntem dedicați să oferim cele mai bune servicii de protecție și siguranță pentru bunurile lor. În acest sens, depozitele noastre sunt dotate cu sisteme avansate de securitate, inclusiv camere de supraveghere video și sisteme de alarmă profesionale. De asemenea, accesul în incinta depozitelor este controlat prin intermediul unui sistem de securitate inteligent și individualizat. Suntem aici pentru a-ți proteja bunurile și să îți oferim o experiență de depozitare în siguranță și de încredere.

CONTACTEAZĂ-NE

 Prin completarea prezentului formular, declar ca am citit termeni si conditii si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Ne puteti contacta pe